BÉRSZÁMFEJTÉS

A munkavállalók elégedettsége nagyban függ pénzügyi biztonságuktól. Egy naprakész, profi bérszámfejtő segítségével biztos lehet abban, hogy a bérek és egyéb juttatások a törvényi szabályozásnak megfelelően, időben és pontosan kerülnek kifizetésre. 

A cégek sikere az ott dolgozók motiváltságától, lojalitásától függ. A megnövekedett fluktuáció nem csak a vállalkozás hosszú távú eredményességét befolyásolja, de jelentős bevételkieséssel is járhat. Egy kieső kolléga helyett újat találni, betanítani és hatékony munkavállalóvá képezni nem csak idő, de pénzbefektetés is.

 

A jól szervezett bérszámfejtéstől biztonságban érzik magukat a kollégái

 

A fluktuáció csökkenthető és a munkatársak motivációja növelhető, ha minden hónapban pontosan, a törvényi szabályozásnak megfelelően kapják meg a járandóságukat. A bérszámfejtés során nem csak a havi bérek kifizetésével és számfejtésével foglalkozunk, de a cafeteria rendszer működtetésével, mozgóbéres rendszerek kidolgozásával, szabadságok és táppénz figyelembevételével is.  

Miben segítünk?

 

Azon partnereink esetében, akik számára bérszámfejtés szolgáltatást végzünk nem csak a monoton, hó végi munkát végezzük el.

  • átnézzük a szerződéseket és gyakorlati javaslatot teszünk a bérezés struktúrájára és módszertanára
  • meglévő vagy épp kialakításra kerülő értékesítési rendszereket kapcsolunk össze a bérezési módszertannal
  • segítünk kialakítani egy jól működő és a munkatársak számára inspiráló mozgóbér struktúrát
  • javaslatot adunk olyan cafeteria rendszer kialakítására, amely illeszkedik a vállalkozáshoz, költséghatékony, de emellett elégedettséggel  tölti el kollégáit

 

Dolgozzunk együtt az Ön vállalkozásán is!

 

Tartozzon Ön is azon cégvezetők körébe, akik biztos kezekben akarják tudni kollégáik havi bérezésének és juttatásainak menedzsmentjét. Vegye fel velem a kapcsolatot és emeljük együtt a következő szintre a cégét!