K&G SERVICES

Gulyás Gábor vagyok és az egész életem a számok körül forog. Több, mint 25 éve foglalkozom pénzügyekkel. Számos iparágban szereztem már tapasztalatot. Dolgoztam többek között:

  • mezőgazdasági céggel
  • gyógyszeripari vállalkozással
  • gyártó cégekkel
  • kis és nagykereskedelmi vállalatokkal
  • építőipari vállalattal.
Gulyas Gabor uzletfejlesztes

Ültem már az asztal mindkét oldalán, voltam credit manager, pénzügyi igazgató, most pedig tanácsadó és könyvelő iroda tulajdonos. Így tudom, hogy miként viszonyulnak a tulajdonosok és miként a szolgáltatók a pénzügyi területhez. Hiszem azt, hogy ha megfelelő szemüveggel nézünk rá a vállalkozásunk pénzügyeire, a könyvekben szereplő adatokra, ha értjük az összefüggéseket és az adatokat könnyen hozhatunk jó döntéseket.

 

 Ügyfeleim értik – sőt bátran mondhatom – szeretik a számvitelt, a könyvelést és a hasonló, korábban “papírtologatásnak” titulált tevékenységeket. A számok mindent elárulnak a vállalkozások működéséről. Fontos tehát, hogy ne csak a pénzügyes, de a cégvezető is értse, mit mutatnak az adatok. Érthetően, könnyen megjegyezhetően mutatom meg az összefüggéseket. A cégvezetők pénzügyi tudatosságának fejlődése közvetlen hatással van az eredményességre.

 

A pénzügyi terület nem játék, így kifejezetten ügyelek arra, hogy a munkatársaim is a szakmájuk legjobbjai legyenek és rendelkezzenek megfelelő élettapasztalattal, legyen az pénzügy, adózás, logisztika vagy IT.

 

Munkám során az egészen kis projektektől a teljes céges struktúra  újrahúzásáig már – szinte – mindennel találkoztam. Legújabb tevékenységként a könyvelési szolgáltatásunkat indítottuk el, így 360 fokos támogatást tudunk nyújtani a vállalkozásoknak. 

 

Az eddigi eredményeink bizonyítják, hogy az Ön vállalatával közösen is sikereket érhetünk el!